Thursday, January 14, 2016

Ο ήχος της σιωπής...



 
Έχεις σκεφτεί ποτέ πως μπορεί να είναι ο ήχος της σιωπής ?? Νομίζω ότι είναι μια γλυκιά μελωδία που ακούνε δυο άνθρωποι που κοιτάζονται στα μάτια και καταλαβαίνει ο ένας τις σκέψεις του άλλου. !!

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι εικόνα θα έδινες στην αγάπη αν σου ζήταγαν να την ζωγραφίσεις ??? Εγώ θα ζωγράφιζα 2 χέρια δεμένα σφιχτά γιατί αυτό είναι αγάπη να κρατάς το χέρι κάποιου για πάντα. !! 

Έκλεισες ποτέ τα μάτια σου όταν όλα γύρω σου τα έβλεπες μαύρα για να φέρεις κάτι στο μυαλό σου που θα σε κάνει να χαμογελάσεις ??? Είμαι σίγουρη ότι το χαμόγελο θα στο φέρει μια στιγμή που έζησες με κάποιον που αγάπησες πολύ!!

Έκλαψες ποτέ τόσο που να νομίζεις ότι στέρεψες από δάκρυα ?? Αν το κάνεις θα καταλάβεις πως τα δάκρυα είναι ο τρόπος που έχει το κορμί για να λυτρώσει την ψυχή.!

Τσαλάκωσες ποτέ τον εαυτό σου λέγοντας σε κάποιον Σ’αγαπάω Είμαι για Σένα εδώ ξέροντας ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση ??? Μην φοβηθείς να τσαλακωθείς …σκέψου μόνο ότι ίσως ήταν η τελευταία σου ευκαιρία να πείς όσα νιώθεις . !!

Ονειρέψου… και πάλεψε για τα όνειρα που δημιουργείς να τους δώσεις ζωή …. Νιώσε και ζήσε κάθε σου στιγμή σαν να είναι η τελευταία ….αγάπησε και άφησε τους άλλους να σε αγαπήσουν….. μόνο έτσι αξίζει να πείς ότι ΕΖΗΣΕΣ !!!!!!!!!!!